Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Ti hogy csináljátok a limonádé...

Ti hogy csináljátok a limonádét? :D

Figyelt kérdés

Elnézést, lehet, hogy nagyon idióta kérdés és a meleg is az agyamra ment, de mikor régebben csináltam, sosem találtam el az arányokat. Egyszer túl sok a cukor, aztán túllendül a citromlé... mi a tuti recept?

Hány liter víz, mennyi citrom leve, mennyi cukor? Hogy kell, hogy érezni lehessen rajta a citromot, de kellően édeskés legyen? Valamint szoktatok beletenni valami extra dolgot?

Úgy innék most. Kérlek segítsetek, nem bírom ki isteni finom limonádé nélkül. :)))

2015. jún. 13. 13:51
 1/6 anonim válasza:
100%

[link]

Szerintem ez finom (most is ezt iszom) :)

2015. jún. 13. 13:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Leírom szívesen de érzésem szerint azzal nem leszel előrébb... :D Egy rész citromlé, két rész víz, cukor nélkül.
2015. jún. 13. 14:10
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek, aranyosak vagytok. :D

Hát azt hiszem az elsőt fogom választani, bízom az első válaszoló ízlésében, még ismeretlenül is. Kedves egészségedre! :D

A második opcióból nekem hiányozna a cukor sajnos. De köszönöm, hogy időt fordítottál rám. :D

2015. jún. 13. 14:22
 4/6 anonim válasza:
100%

1.válaszoló vagyok.

Köszönöm, na és,hogy ízlett?:)

2015. jún. 13. 15:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát képzeld,most fogom elkészíteni,mert 1.nem volt hely a hűtőben, 2. csak 2 db citromom volt,és ma reggel elmentem a kisboltba (mert ugye csak az van nyitva) hogy vegyek hozzá. Hamarosan megmondom. :)
2015. jún. 14. 12:45
 6/6 A kérdező kommentje:

Mmmmm nyimi nyami nyumi lett :D Most hörpintettem le 3 decit.

Úgy jártam, hogy vettem reggel a 3 citromot, erre csinálnám a limonádét, látom,hogy a kettő ami benn volt a hűtőben, (enyhén szólva) romlott volt. :D

De előttem nincs akadály...

"Komoly matek" következett. :D Fél adagokkal csináltam kb.

Hamar el fog fogyni sajna,de megérte. :D Köszönöm szépen a segítséget. :*

2015. jún. 14. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!