Ti hogy csináljátok a limonádét? :D
Elnézést, lehet, hogy nagyon idióta kérdés és a meleg is az agyamra ment, de mikor régebben csináltam, sosem találtam el az arányokat. Egyszer túl sok a cukor, aztán túllendül a citromlé... mi a tuti recept?
Hány liter víz, mennyi citrom leve, mennyi cukor? Hogy kell, hogy érezni lehessen rajta a citromot, de kellően édeskés legyen? Valamint szoktatok beletenni valami extra dolgot?
Úgy innék most. Kérlek segítsetek, nem bírom ki isteni finom limonádé nélkül. :)))
Köszönöm nektek, aranyosak vagytok. :D
Hát azt hiszem az elsőt fogom választani, bízom az első válaszoló ízlésében, még ismeretlenül is. Kedves egészségedre! :D
A második opcióból nekem hiányozna a cukor sajnos. De köszönöm, hogy időt fordítottál rám. :D
1.válaszoló vagyok.
Köszönöm, na és,hogy ízlett?:)
Mmmmm nyimi nyami nyumi lett :D Most hörpintettem le 3 decit.
Úgy jártam, hogy vettem reggel a 3 citromot, erre csinálnám a limonádét, látom,hogy a kettő ami benn volt a hűtőben, (enyhén szólva) romlott volt. :D
De előttem nincs akadály...
"Komoly matek" következett. :D Fél adagokkal csináltam kb.
Hamar el fog fogyni sajna,de megérte. :D Köszönöm szépen a segítséget. :*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!