Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Az Alpro italoknak milyen íze...

Az Alpro italoknak milyen íze van?

Figyelt kérdés
Sima tej utánzatok, vagy van valamilyen különleges íze a különféle termékeiknek?
2016. júl. 27. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
76%

ISTENI.

Nem "tejutánzatok", a tejhez semmi közük. Növényi tejek, italok. A mandulatej, mogyorótej a személyes kedvenceim, de a zabtej is nagyon finom. A csokis,vaníliás szójatej kávéba vagy magában is isteni (és egy normál csokis tejhez képest meglehetősen kevés benne a cukor). A kókusztej frissítő, kellemes.

Egyedül a natúr szójatejet nem szeretem.

Egyébként azért iszom őket főleg, mert D, B12 vitaminnal dúsítottak, emellett más vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak a sima tejjel szemben. Ráadásul a szójatejben még a fehérje is több.

2016. júl. 27. 20:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod. Akkor megéri kipróbálni, eddig nem vettem mert azt gondoltam, hogy valami túlárazott tejszerűség :)
2016. júl. 27. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
50%

én imádom a szójaitalokat, de ha nem vagy tejcukor, tejfehérje érzékeny, felesleges megvenni

a vaníliásnak kifejezetten szar íze van amúgy

a csokisnak is van szójás mellékíze

kalciumozott szójaital ihatatlanul édes, ha pudingnak csinálom meg, akkor is túl édesnek találom a pudingot, ha semmi édesítést nem teszek mellé

a zabital nem rossz

rizset utálom, márkafüggetlenül, maximum főzéshez használom, ha van valahol olcsó

a mandula és mogyoró italok is szerintem túl édesek, és a mandulának van egy fura mellékíze szerintem, a mogyorónak is, é nem bírom őket meginni

2016. júl. 27. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
45%

Az utolsóval ellentétben én a cukrozatlant veszem.

A mandula, mogyoró, kókusz, szójatejből is van cukrozott és cukrozatlan is, ízlés kérdése, én a cukrozatlanra esküszöm.

Egyébként a vaníliás és a csokis szójatej annyira finom, hogy a férjem is azt issza rendes tej helyett :D A csokis szójapudingjuk is nagyon jó amúgy, a vaníliás kevésbé. Joghurtokból mind finom, kivéve a natúr szóját. De a kókuszos, mandulás és a gyümölcsösök igazán jók.

2016. júl. 27. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem is nagyon finomak és sok bennük a vitamin. A zab és a kókusz a kedvencem.
2016. júl. 28. 07:54
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A csokis már régi nagy kedvencem. :)
2016. júl. 28. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!