A tesco saját márkás kávé milyen, nagyon rossz lehet? Ti milyet isztok?
Figyelt kérdés
2016. júl. 12. 14:23
2/13 anonim válasza:
nem olyan rossz, de mindenkinek más jön be, próbáld ki, nem drága
3/13 anonim válasza:
Szerintem kóstold meg, egy próbát megér. 😉
Egyébként én Douwe Egberts Karaván kávét iszom. :)
4/13 anonim válasza:
Pár éve próbáltam , nekem nem ízlett . Ami viszont finom, olcsó és nagyon szeretem, az a Spar saját márkása, az S-Budget .
5/13 anonim válasza:
Mi a Douwe Egberts Omnia Silket szeretjük.
6/13 anonim válasza:
Passz.Tchibo Black and White-ot iszok.Ha az nincs,akkor Eduscho Duplát.
7/13 anonim válasza:
Én kávét ritkán csinálok, inkább capucchinot iszok, vagy iskolában energia italt. De hogy válaszoljak is:
A kedvencem: douwe egberts (vanilliás cukorral tekszinhabbal)
9/13 kisfagyi válasza:
ez a tescos kv meg douwe e. omnia ugyan az a tesco nem igen gyárt csak forgalmaz mástol átveszi és cimkét ragaszt rá enyi ha konzervet nézel márkát most nem irók a népszerűbe bele van ütve A a tescosba meg B a válaszom akkor helyes ha még igy van nem kamu :D
10/13 kodiakxr válasza:
Már régóta iszom Tesco-s kávét. Nekem bejön. Szeretem, mert elég lágy. Nem szeretem a nagyon markáns kávékat (Omnia), de mindenkinek más az ízlése. Kóstolj meg többet és dönts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!