Milyen üdítőket szoktál inni? 17/F
Figyelt kérdés
teákat? kólát? fanta?2016. jún. 21. 20:30
3/9 anonim válasza:
1-2 hetente szoktam üdítőt venni. Mindig azt amit éppen megkívánok pl gyömbér, kóla, ízesített víz, jeges tea stb
4/9 anonim válasza:
Kólát egy ideje már nem, előtte főként Pepsit mert az nem puhította fel a fogzománcomat.
Jelenleg Schweppes tonikot.
5/9 anonim válasza:
Csak vizet,zöld teát,teavariációkat(cukor nélkül)
6/9 anonim válasza:
Teát,ásványvizet,és cappy üditüket.
7/9 anonim válasza:
Vizet sosem iszom
Amúgy legtöbbet kólát (coca cola,pepsi),de néha fantát,topjoyt,siót vagy jegesteát (nestea,rauch) iszom.
Tudom, hogy nem egészséges pláne, hogy még az étkezésem se az, de így szoktam meg, bajom nincs és amíg nem lesz addig így folytatom.
8/9 anonim válasza:
Vizet, teát, gyümölcslevet. Elvétve valami cukros vackot, ha rám jön.
9/9 Trevor. válasza:
Reggel 1 bögre zöld/fekete tea (filteres). Napközben Szentkirályi szánsavas ásványvíz. Délután néha 1-2 sör. Este 1 bögre koffeinmentes tea (szintén filteres vagy gyógynövénykeverék). Hétvégente ebéd után 1 csésze kávé.
Kólát, fantát nagyon ritkán. Ilyen Nestea szintű bolti löttyöket ("teákat") soha nem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!