A zoldteat keverhetem gyogynovenyekkel? (Harsfa pl)
Amit az előző írt, jogos, bár ha valakit nem zavar a hosszan ázó zöld tea, akkor próbálkozhat. S van zöld tea, ami hidegen is kiázik, egy éjjel alatt, az már passzolhat mondjuk csipkebogyóteához, amit úgysem forró vízzel készítünk... Az ízekkel nincs baj, egy csomó ízesített zöldtea van, némelyikben rengeteg bogyó is van és iszonyúan túlaromás (svéd karácsony volt a neve vagy mi, egyszer vettem, kegyetlen :D).
Hogy ki tud jól aludni éjféli teázás vagy kávézás után, az emberfüggő. Rám kicsit sem hat egyik sem, most is ittam egy bögre fekete teát s mindjárt megyek a másikért, mert zöld sajna pont nincs, pedig arra vágytam.
Total ellentétes a két tea hatása és ahogyan az előttem szólók is írták, máshogyan kell elkészíteni.
Én a zöldteát vagy magában iszom, élénkítő hatása miatt főleg, de nyáron aszalt gyümölcsökkel szoktam ízesíteni, de semmiképpen nem gyógyteákkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!