Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Én vagyok a debil vagy ez...

Én vagyok a debil vagy ez tényleg fura?

Figyelt kérdés
Vettem Coca-Cola kólát, mert általában ahol venni szoktam ott akciós. A barátom meg elkezdett azon panaszkodni, hogy már unja az ízét... Csak nekem fura ez vagy velem van a baj? :D Mármint... a kólának hogy lehet megunni a kóla ízét? Nekem tök egyforma ízre az összes márka.
2016. máj. 5. 17:13
1 2
 11/15 opened paradise ***** válasza:

Tényleg gyógyszernek találták ki:)

Más kérdés,hogy a hülye magyar szabályok miatt,kicsit változtattak a recepten,de még mindig hat,úgy,ahogy.

2016. máj. 5. 18:47
 12/15 anonim ***** válasza:

Mindent meg lehet unni, emberfüggő. Én a húst tudom hamar megunni, a sárgaborsót és sok egyebet. Egyesek pedig a tojást. A kólát szerintem elég könnyű, évtizedek óta nem ittam s ez maradhat is így életem végéig... Annyi jobb dolog van.

Ha egyforma neked az összes márka íze, az miért teszi furábbá a megunást? Nem értem.

2016. máj. 5. 20:05
 13/15 anonim válasza:
Lehetséges hogy meg,de apám pl 20 éve mindennap kólát iszik! Rettentő káros,unokahúgom ezért szokott le róla és elmondása szerint ezért undorodik az ízétől már. :D
2016. máj. 14. 09:39
 14/15 A kérdező kommentje:
Nem a kóla ivást unta meg, hanem az adott kólamárka ízét, erre írtam hogy nekem ez azért fura mert nekem ugyan olyan pl a Pepsi, mint a coca.
2016. máj. 14. 13:32
 15/15 anonim ***** válasza:
Segitek: mindketten debilek vagytok. NA?
2016. máj. 31. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!