Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Én vagyok a debil vagy ez...

Én vagyok a debil vagy ez tényleg fura?

Figyelt kérdés
Vettem Coca-Cola kólát, mert általában ahol venni szoktam ott akciós. A barátom meg elkezdett azon panaszkodni, hogy már unja az ízét... Csak nekem fura ez vagy velem van a baj? :D Mármint... a kólának hogy lehet megunni a kóla ízét? Nekem tök egyforma ízre az összes márka.
2016. máj. 5. 17:13
1 2
 1/15 anonim válasza:
100%
Irogylem a problemaitokat xdd
2016. máj. 5. 17:15
 2/15 anonim válasza:
80%

Felnőtt párkapcsolatok....

Amúgy meg én nem szeretem a Coca-Colát, csak Pepsit szoktam inni, mert annak sokkal jobb íze van.

2016. máj. 5. 17:16
 3/15 anonim ***** válasza:
38%
En 15 eves korom ota nem ittam kolat,azaz 15 eve,meguntam es max klotyot tisztitunk vele:1)
2016. máj. 5. 17:32
 4/15 anonim válasza:
100%

Nem mintha védeni akarnám a kólát, de a károsságát sokan kicsit túlspilázzák , sztem nem sokban különbözik a többi cukros löttytől. Egy rakás olyan embert ismerek, akik azt mondják, hogy JAAj kólát nem szabad inni, mert hú de egészségtelen, aztán a hűtőjük tele van fantával,sprite-al, 7uppal, meg tudja a franc még milyen gennyekkel, aztán csodálkoznak, hogy cukorbetegek lettek.

Én egyébként nem nagy iszom se kólát se más egyéb ilyen löttyöt max nagy ritkán alkalmanként. Amúgy némi különbség valóban van kóla és kóla között, de nem hiszem, hogy ebből ügyet kéne csinálni, én mondjuk nem tudnám megunni az ízét, mert eleven nem is szeretem.

2016. máj. 5. 17:34
 5/15 anonim válasza:
60%
Valaki túl sokat olvasgatta a kamu, világmegfejtő gagyi oldalakat, ahonnan tonnaszámra ömlik a nettó fasszág.
2016. máj. 5. 17:39
 6/15 anonim válasza:
82%
*f-szság
 7/15 A kérdező kommentje:

Ki kérdezte hogy egészséges-e a kóla? xd

Ezért szeretem ezt az oldalt, kérdésre válaszolni senki sem tud, okoskodni annál inkább.

8/15 anonim válasza:
71%

Meg lehet unni, de én nem azért nem iszok mert meguntam, hanem mert utálom, hogy cukros, sokkal szomjasabb leszek mint előtte voltam és rátapad a fogamra és olyan érdes lesz tőle mint a franc.

Nem tudom mit lehet szeretni abban a rohadt kólában...

Inkább megiszom a csapvizet. 23L

2016. máj. 5. 17:45
 9/15 opened paradise ***** válasza:
100%

3.

Nem,gyógyszer:)

Annak készült és a mai napig ajánlják is néha. Mikor az exem delirált a láztól és hányingere volt,a mentős is azt mondta,hogy arra jó a coca cola.

És hogy a kérdésre is válaszoljak:

Nagyon háklis vagyok az ízekre,ha valami nem jön be,inkább iszok csapvizet. Egyáltalán nem ugyanolyan az összes cola. Sőt,akkor is más az íze,ha üveg pohárból iszod és ha fém dobozból.

2016. máj. 5. 17:56
 10/15 anonim válasza:
10: Ez mondjuk igaz. Egyik ismerősöm mesélte, hogy ő Afrikában volt nyaralni és elkapott valamit. Az orvos csak annyit mondott neki, hogy igyon kólát és attól jobban lesz. Van benne valami ami jót tesz a hasmenéses hányásos betegségeknél.
2016. máj. 5. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!