Miért nem lehet meginni a nem friss kávét? Mi történik benne? Valami hivatalos, tudományos magyarázatot linkelnétek?
Figyelt kérdés
20-30 oldalt megnéztem, de azon túl, hogy nem ajánlott, sehol sem írják le konkrétan, hogy miért.
Van, ahol megemlítik a csersav kicsapódását, de ez sem valami konkrét. Mi ez, mivel jár, mi a hatása?
Egy hiteles magyarázatot sehol sem találtam.
Kb. annyit írtak, hogy kémiai folyamatok indulnak meg a kávéban, de hogy mik ezek a folyamatok, arról sehol sincs szó.
Szóval miért nem jó a korábban lefőzött kávé?
Linket is kérnék!
2016. máj. 3. 13:01
13/14 A kérdező kommentje:
mekkora poén volt... :/
2016. máj. 16. 17:45
14/14 A kérdező kommentje:
a csersavas válaszolónak köszi, ez a valós
2016. máj. 16. 17:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!