Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Napi 2 csésze kávé megárthat?

Napi 2 csésze kávé megárthat?

Figyelt kérdés
Ha nem iszok kávét, fáj a fejem. Reggel és délután szoktam normál méretű kávécsészéből. Fele tej, fele kávé, mézzel ízesítem. Sokkal hatékonyabban tudok így tanulni, élénkebb vagyok, tudok koncentrálni.

2016. ápr. 6. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi nem árt. De a mindennapos fejfájásnak oka van amit ki kéne deríteni és kezelni. Nem kávéval.
2016. ápr. 6. 16:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Napi 2 csésze nem árt, lehet alacsony a vérnyomásod és a kávé kicsit feljebb viszi.
2016. ápr. 6. 16:56
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Azt a kávét úgy felhígítod, egy jobb teába több koffein van, mint a kávédba:)
2016. ápr. 6. 17:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
"Sokkal hatékonyabban tudok így tanulni, élénkebb vagyok, tudok koncentrálni." Az igaz hit csodára képes.
2016. ápr. 6. 17:57
 5/9 A kérdező kommentje:

Miért, ti nem szoktátok hígítani? :D

A kávézás mindig feldobja a kedvem, jobban is érzem magam.

Ha nem kávézok egy napig, akkor fáj a fejem.

Nem lehet, hogy koffeinfüggőség?

2016. ápr. 6. 18:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem alacsony a vérnyomásod és arra valóban jó a kávé. 2 csésze nem sok, bár függ attól mekkora csésze, mennyi kávét teszel bele, milyen erős a kávé.
2016. ápr. 6. 18:30
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg alacsony a vérnyomásod. Két kávé egyáltalán nem sok.
2016. ápr. 6. 18:56
 8/9 anonim válasza:

Én is kb. ezt csinálom, semmi bajom. Bár én nem mézzel ízesítem, hanem cukorral. Viszont a fokozott kalcium pótlásra felhívták a figyelmem, és nem tablettából, hanem ételből. Mondjuk ez utóbbi is meg van nálam.

Koffein tabletta van étrend kiegészítőben is, és dopping listás szer (ezért nem colázhatnak a olimikonok az Olimpián - Antalantai - Pepsi olimpián volt ez még téma).

Ennyit a hit kérdésről. És tény függőséget alakít ki.

A kóla rohadt egészségtelen, a benne lévő savak miatt, a legtöbb fogat ez miatt vesztik el az emberek. Korunk skorbutja, csak itt menthetetlen mély fogszuvasodást okoz. Van hogy egy kis lyukon bejutva barlangot képez a fogban.

2016. ápr. 7. 14:23
 9/9 anonim ***** válasza:
A kave hosszu tavon gyomorbantalmakat okozhat. Mindig egyel mielott kavezol, biztos ami biztos. Es vizsgaltasd ki magad, mert nem normalis hogy faj a fejed kavezas nelkul. Kulonben van jobb, egeszsegesebb alternativa is hogy a vercukor szinted a megfelelo szinten tartsd. Persze az nem fog feldobni de tanulni fogsz tudni, meg tovabb is mint kaveval. Mezet pedig nem tanacsos 50 celsius fok feletti etelekbe, italokba keverni. Ha akarsz linket szolj es kuldok.
2016. ápr. 9. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!