Ti éreztek valami hatást, ha energiaitalt isztok?
Figyelt kérdés
Szerintem én akár két litert is meg tudnék inni kb bármelyikből, akkor se éreznék semmit (persze sose innék meg ennyit, de szoktam venni néha a 600 ml-es Bombát és ha megiszom egyszerre akkor se érzek semmit). Nem érzem éberebbnek magam, nem ver gyorsabban a szívem, egyszerűen semmi.2016. febr. 17. 18:58
11/15 anonim válasza:
hát nekem volt olyan, hogy egy félig kiivott energiaitalos dobozzal a kezemben aludtam el :D
12/15 anonim válasza:
Nem alszom el a motoron nyáron sem.
A kávé az, ami nem élénkít kicsit sem, ahogy a tea sem.
De hallottam már olyan emberekről, akiket a kóla és az energiaital sem.
13/15 anonim válasza:
Én sem érzek semmit, de multkor a Nagyanyámnál voltam, ittam egyet, majd megláttam a vérnyomásmérőt, és elkezdtem szórakozni vele. 16o -ra ment fel a vérnyomásom. Mindig 110 szokott lenni. Na azóta nem kell.
14/15 anonim válasza:
Énse érzek semmi hatást, kivéve egyszer az volt mikor fogadásból megittam több mint 2 litert, akkor nem éreztem semmi de másnap kórházba kellett vinni mert szarul lettem.
15/15 Trevor. válasza:
Ha nappal iszok, akkor semmit nem érzek. Ha éjjel, úgy, hogy fáradt vagyok, akkor kicsit segít ébren maradni.
A Bomba pont rossz választás, mert tudtommal csak 15mg/100ml koffein van benne, taurin meg már évek óta egyik hazai energiaitalban sincs.
Én azt mondom, ha energia kell, igyál pár csésze kávét, sokkal jobban megéri és egészségesebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!