Árulnak még valahol Hell Colát?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre, hogy nagy üzletekben (Tesco) már jóideje nincsen, SPAR-ban sosem volt. (legalábbis ott, ahova én járok bár Interspar.).
Aluljárókban lévő üzletekben még van, de hát ugye 350-400 Ft-ot egy doboz energiaitalért szerintem senki nem akar kiadni... ez egy áron volt annak idején a sima HELL-el.
Tud valaki esetleg olyan üzletláncot ami még forgalmazza? Elvileg nem szűnt meg a gyártása.
2016. jan. 23. 22:56
1/2 anonim válasza:
szia, Reálban vagy Coopban nézd meg ott szoktak lenni, haverom kis sufni boltba vett 170ért. :D
2/2 anonim válasza:
A Lidl-ben a héten bevezető áron 130 forint volt, péntekig tudtam is venni akkor fogyott el, mondjuk ez a Móriczi bolt volt, de én láttam Tesco-ban is,pl. az Arénában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!