Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért nem hat rám a kávé?

Miért nem hat rám a kávé?

Figyelt kérdés
Naponta egyet vagy kettőt szoktam meginni csak az íze miatt, de soha nem tapasztaltam semmilyen hatását. Próbáltam, hogy egy hétig nem ittam, de utána sem történt semmi. Miért lehet ez?

2016. jan. 13. 22:43
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ilyen mennyiségben nem érzed, teljesen rendben van. Nekem volt olyan is amikor kv után jót aludtam. Sőt olyan is amikor hajnali 2ig forgolódtam, bedobtam egy kávét és elaludtam.

Volt viszont idő hogy napi egy kannával megittam, amikor abbahagytam akkor rendesen fájt a fejem. Most pl 3 hete szünetelek, az első hét nehéz volt.

Egyébként én is az ízét szeretem, legutóbb eszpresszót ittam, korábban a kanna az olyan német filteres kávé volt

2016. jan. 13. 23:09
 2/6 anonim ***** válasza:

Rám sem hat, sosem tette. Némely nap literszámra iszom kávét (jó hát ha feketén nézzük, csak pár decit), nassként, az íze miatt, elsősorban délután, néha éjjel is. Enyhe fejfájásra jó :) Élénkítőnek citromot használok.

Ha nem vagyok itthon és iszom egy hétig, nem történik semmi, nem hiányzik, egyszerűen csak nincs nagy motivációm elhagyni, amikor olyan kis kellemes. Azért már építem lefelé, mint minden nassolást, kivéve a teázást.

2016. jan. 13. 23:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy mióta kávézol és milyen fajtát? Engem már kiskoromban rászoktattak a szüleim, ahogy ők kávéztak minden reggel nekem is adtak pár kortyot, aztán szépen rászoktam. :D Nekem minden reggel meg kell innom az aznapi adagot, különben rosszul leszek.
2016. jan. 14. 00:09
 4/6 A kérdező kommentje:
Mindig másfajtát iszom, engem is a szüleim szoktattak rá nagyjából 7-8 éve, de gyerekkoromban is volt, hogy megkóstoltam.
2016. jan. 14. 07:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Rám hat a kávé. Reggel fél óra alatt nem iszok meg 6 kávét,akkor megyek vissza aludni. Naponta, duplával számolva, úgy 15-18-at iszok.
2016. jan. 14. 11:31
 6/6 anonim válasza:
Én a kv-val tartom szinten a vérnyomásomat kb. 14 éve. Napi 3- max 4et iszok. Inkább ez, mint a sok gyógyszer. Ha reggel nem iszok kv-t akkor egész nap kómás vagyok meg bágyatt.
2016. febr. 4. 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!