Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért vesznek Dolce Gusto...

Miért vesznek Dolce Gusto kávéfőzőt?

Figyelt kérdés
Nekem Dolce Gusto van és szeretem is. Számomra változatos és finom kávékat tud praktikusan készíteni, DE itt is nagyon sok helyen làtom, hogy állandóan sokallik az árat és más fajta kapszulát akarnak belenyomkodni. Ennek mi értelme van? Ha nem tudja megfizetni, akkor minek veszi meg a gépet? Azért mert Dolce Gusto? Ez már kicsit átment politikába, de nem tudom megérteni ezt az emberi tulajdonságot. Inkább véleményeket várok, mint válaszokat.
2015. okt. 12. 21:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Valaszt nem tudom a kerdesedre, de en eppen ezert nem veszek olyan gepet, mert szep es jo lehet (es tuti nagyon finom kavet csinal!) de mi van, ha epp nem tudok olyan kapszulat venni bele? Mert azert ez nem egy kotyogos, nem lehet olyan kapszulat akarhol (a sarki kisboltban peldaul) kapni sajnos. Es persze dragabb is. Meg annyifele is van, mi van, ha pont az en kedvencembol nem rendelt az aruhaz?

Szoval, szerintem tul maceras.

2015. okt. 12. 21:11
 2/12 anonim ***** válasza:
54%

Nem tudom. És azt sem, hogy mennyire lehet más kapszulákat használni vagy nem.

Én elég kevés kávét iszom, így olyan gond nincs, hogy ne tudnék bele venni.

2015. okt. 12. 21:18
 3/12 anonim ***** válasza:
48%
#1 online rendelés is van a világon
2015. okt. 12. 21:26
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

Aki nem szereti, nyilván nem veszi nem?

Amúgy maga a gép nem túlárazott, nekem őrlős teljes automata kávégépem van, habosít egy gombnyomásra a beletöltött tejből, rengeteg erősségi fokozatot és kávéfajtát elkészít, az ilyenek 100.000 ft körül kezdődnek. És valódi, szemes kávét kell beletenni, bármilyen fajta, pörköltség, aroma közül választhatok elérhető áron a legjobb márkáktól.

Na most a különbség és a lehúzás: a gagyi Dolce Gustód hozzádvágják 30.000 ft-ért - nem őröl, nem habosít, nem csinál SZART SE, csak átnyomja a vizet egy kapszulán. A kapszulákat 3-5x annyiért árulják, mint a MINŐSÉGI kávét, és cserébe darált szar és húgy van bennük körülbelül minőségre. Ha neked ez megéri? A te bajod.

Egy kiló kapszula kb. 12.000 ft-nál kezdődik, és akkor az a legolcsóbb espressokapszula. Ennyiből szemes kávéból a világ top 20 legjobb, legminőségibb kávéjából is válogathatok gyakorlatilag!! Na ez a pofátlanság, és ezért nem vagyok olyan hülye, hogy kapszulás gépet vegyek.

2015. okt. 12. 21:30
 5/12 A kérdező kommentje:
Én egy nap egyszer iszok (reggel) a többit általában kávézóban szoktam. Minőségi kávé és én ugyanúgy szeretem a Dolce Gustot, mint a Julian Meil-t, az Illy-t vagy minőségibb kávét.
2015. okt. 12. 21:42
 6/12 anonim ***** válasza:
Amit említettél, az nem minőségi, hanem középkategóriás, átlagkávé.
2015. okt. 12. 22:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Tudom-tudom. Összehasonlításnak mondtam, hogy a középkategóriában is van amit szeretek, annyira, mint a jobb minőségűeket.
2015. okt. 12. 22:23
 8/12 anonim ***** válasza:
8%

[link]

[link]

[link]

[link]

nem értem mire ez a nagy veszekedés :-)

2015. okt. 13. 03:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kevés kávét iszom és szeretem a kapszulás kávéfőzőt, lehet van jobb is, de én kapszulásat szeretnék.

Szóval én épp azért gondolkozom a dolce guston, mert ahhoz tényleg mindenhol (legalábbis azokon a helyeken, amerre járok bevásárolni) kapok kapszulát.

Leginkább illy kapszulását szeretnék, mert az tetszik a legjobban, az menne a konyhámhoz, de arányaiban jóval drágább a kapszula, bár a heti 2-3 kávémmal nem lenne jelentős különbség, viszont nagyon kevés helyen lehet bele kapszulát venni.

Ezt a másmilyen kapszulát én sem értem. Ha már véleményt kérdeztél én leginkább arra gondolok, hogy sokan megvették a kapszulás kávéfőzőt, mert annyira nem drága, viszont amikor kezdik használni és rájönnek, hogy a családban hárman kávéznak napi átlag két kávét mindenki iszik, egy kapszulával csak egy kávét lehet, akkor szembesülnek vele, hogy sokkal drágább, mint a régi kávéfőző. Ezt már nehezen engedhetik meg maguknak. Erre próbálnak alternatívát keresni és olcsósítani. Szóval én azt látom, hogy nem gondolják végig a fogyasztási költségeket.

2015. okt. 13. 09:27
 10/12 anonim ***** válasza:
40%

Dolce gustom van nekem is ea imádjuk

Olyan jo amikor felkomasan felébredek"de nem vagyok észnél"es par másodperc allat kesz a kávé.

Nem kell 10perceket alldogalni varni a kávét.

Igazabol ez csak egy kényelem!

Azert veszik meg sokan mert gondoljak egy dobozban 30db van es aki napi egy kávét iszik annak nagyon is jo.

A masik dolog pedig az hogy a kapszulákban is van tobb fajta erősségetol függ es nagyságáról.

Kedvence a café maciato vagy a capuccino .

Ezperesszonak viszont "piros es a sárga a legerősebb!

2015. okt. 13. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!