Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Miért van hányingerem, miért...

Miért van hányingerem, miért émelygek a teától?

Figyelt kérdés
Bármilyen teát iszom, fél órán belül nagyon erősen émelygek. Gyümölcsteától, fekete teától egyaránt. Max 3 percig hagyom benne a filtert, 1-2 kockacukorral szoktam inni 3 decit, pötty citromlével. Ha semmivel nem ízesítem, akkor is ez van. Ha forrón, ha melegen, ha szobahőmérsékleten iszom, mindegy. Nem bírom. Pedig szeretem, de nem merek inni, mert rosszul leszek tőle. Miért lehet ez?
2015. okt. 8. 09:23
 1/7 anonim ***** válasza:

nem tudom miért, sajnos, de nekem is volt hasonló a fekete teától citrommal (a gyümölcsteától csak akkor,h a volt benne fekete is), Átszoktam a zöld teára - attól nincs.

erre, Aldiból

[link]

(üresen, kicsit lehűlt ~80°-os vízben 3-4 percig egy filter. kis mézet tegyél, ha nem megy üresen)

Jól frissít,élénkít. Próbáld meg, hátha elmúlik.

2015. okt. 8. 09:53
 2/7 anonim válasza:

Csapvízzel készíted vagy ásványvízzel?

Próbáltad már az IceTeat?

2015. okt. 8. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
nincs gyomorsavtúltengésed? refluxod?? azt nem mondom, hogy minden tea után vegyél be gaviscont, mert h.lyeség.
2015. okt. 8. 11:14
 4/7 A kérdező kommentje:
nincs baj a gyomrommal, és semmilyen más étel/ital nem szokott ártani. Főleg furcsa, hogy nem azonnal esik rosszul, hanem később. Csapvízzel szoktam, mint ahogy a kávét is, attól semmi bajom.
2015. okt. 8. 12:37
 5/7 anonim ***** válasza:
így voltam én is és nem is tudtam meg miért - próbáld ki amit írtam 1-ben, nekem bevált.
2015. okt. 8. 12:44
 6/7 anonim válasza:
Lehet baromságot írok, de egyetlen ötletem már csak a teafilter. Lehet hogy kiázik belőle valamilyen anyag, bár ha natúr teától is rosszul vagy akkor végképp feladom, nincs több ötletem. De keress rá a "Bükki Füvesber" oldalára és kérdezd meg tőle. Ha ő sem tud válaszolni akkor ez örök rejtély marad.
2015. okt. 8. 19:36
 7/7 anonim válasza:
egy szó: Teaérzékenység xDD
2015. okt. 23. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!