Lehet bajom, ha még egyet megiszok?
4 órát aludtam az éjszaka, sokat kellett tanulnom. Ma megittam 2 pohár kávét (1,5-2 deci talán), és bevettem egy fájdalomcsillapítót, mert fájt a fejem.
Soha nem szoktam kávézni, kora délután egy kicsit rosszul voltam, mintha szédültem volna egy kicsit, de annyira nem vészes,most fáj a fejem. Még nagyon sokat kell tanulnom, és ki se látok a szemem alól. Baj lenne, ha meginnék még egy kávét? Vagy mit csináljak?
Jól megjárattad a vérnyomásod, azért fáj a fejed, a fájdalomcsillapító pedig csak tüneti kezelés.
Nem halnál bele még egy kávéba, de az biztos, hogy több kárt okozna, mint hasznot.
Eleve kimerült vagy, a kávétól nem fogsz tudni sokkal jobban koncentrálni, ráadásul ha ilyen álmos vagy, 1 óráig se tart a hatása. A vérnyomásoddal viszont tovább játszadozol, ami nagy hülyeség!!! Ne feszítsd túl a húrt!
Feküdj le aludni, egy mély alvási ciklus több feltöltődést ad az agynak, mint egy liter kávé.
Sötétíts be, feküdj le, állítsd be az ébresztőt, 3 óra múlva, aztán ha felkelsz, mosakodj meg, egyél egy csokit, és fejezd be a maradék tanulnivalót.
Vagy mégjobb, ha most lefekszel, és hajnalban annyival hamarabb felkelsz, hogy reggelre megtanuld amit kell.
Mert ha felkelsz, nem biztos, hogy vissza tudsz aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!