Tepsimosás Colával? Kik terjesztik ezt a marhaságot?
Sok helyen terjesztik hogy a kóla milyen maró hatású, és hogy még tepsit is lehet vele takarítani, mert mindent felmar.
Én tegnap kivéncsiságból a kólámból kicsit löttyintettem a tepsibe, ahol ilyen odaégett cucc volt. De a reakció nem volt több mint előtte a víznél, tehát semmi. Nem oldott és nem mart fel semmit. (A tesztalany Coca volt)
Például most te is terjeszted ezt a marhaságot.
Eddig nem hallottam ilyet, de most már neked köszönhetően igen...
Amúgy a kóla tényleg maró hatású, de nem minegy, hogy miről van szó.
Ha működik is nem azonnal fog működni, minimum kell hozzá 1 éjszaka, pár nap.
Lásd amikor 1 fogat bele raknak a kólába.
Amúgy ki az a hülye aki mosná a tepsit kólával? :D
Olcsóbb megfelelő tisztítószert venni.
Bírom az ilyen okoskodókat. Írtam valahol hogy 2 perc?
24 órát volt benne, bár nem írtam, de egszokhattam volna hogy magyarisztánban mindenkit hülyének kell nézni.
én vegyésznek tanulok és csináltunk már kísérleteket a coca-colaval.nem sok jót tudok elmondani róla(hogy miket tapasztaltunk)
én nem adnám a gyerekemnek, és magam sem iszom rendszeresen az ilyen löttyöket.
most a nátrium-fluoridra hívnám fel a figyelmet..akit érdekel sodium fluoride néven is rákereshet az élettani hatásaira, és hogy mi mindenben van mégis, amit nap mint nap fogyasztunk.(bár még viták vannak a kérdésben,nekünk az egyetemen azt tanították,hogy egyenesen káros,maró hatású,mégis benne van a fogkrémekben,kólákban,vízben stb..)
de pl az hogy a coca-cola közel olyan savas mint a gyomorsav pH-ja, arra már nehéz kifogásokat keresni.
7-es, te képzeled kicsit túl okosnak magad, holott a kérdést sem érted.
A kérdés rohadtul nem a PH-ról szól, meg nem is érdekelt soha a kémia. Nekem annyi hogy 7,5 semleges, és sosem érdekelt hogy melyik irányba lúgos és savas.
A kérdés annyi volt hogy kik terjesztenek ilyen ökörséget, amit eddig is sejtettem hogy értelmetlen, de tegnap hirtelen felindulásból ki is próbáltam ha már kezembe volt a tepsi meg volt kóla is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!