Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Este megfőzött teát meg lehet...

Este megfőzött teát meg lehet inni reggel?

Figyelt kérdés
Megromlik?
2015. szept. 3. 22:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
#19: A növényi részek megrohadása nálam kimeríti a megromlás fogalmát... Ahogy minden normális embernél is ez a helyzet. Megrohad, büdös lesz, később megpenészedik... Ha ez neked nem megromlás, akkor igazán nem tudom, mi az.
2015. szept. 14. 21:23
 22/24 anonim ***** válasza:
74%
A teákban van aroma, ami sokkal jobban kijön frissen. Nem kell valaminek konkrétan rohadtnak lennie ahhoz, hogy már ne legyen friss. A nagy kávésok pl. 25-30 másodperc után réginek ítélik az eszpresszót, holott még ki se hűlt annyi idő alatt.
2015. szept. 14. 22:14
 23/24 anonim válasza:
Hat nem tudom, en utoljara kb. 4 eve foztem teat egy hatalmas hordoban, azota is azt iszom megis semmi bajom... Gondolkodjatok el ezen!
2021. márc. 25. 16:22
 24/24 anonim ***** válasza:

#23: mondjuk az sem túl egészséges... :D Tény, hogy ha szálas teáról beszélünk, amiben nincs cukor, és semmilyen mesterséges anyag, és egy baktériummentes közegben készítetted el, természetes vákumozással, amit sem fény, sem levegő nem ér, akkor esélyes, hogy nagyon sokára fog megromlani, viszont a növényi részek, amiket szabad szemmel nem látsz, amik idővel leülnek az aljára, ugyanúgy poshadásnak indulhatnak, mint mikor komposztálsz valamit, ami viszont elrontja a tea eredeti ízét. Ettől függetlenül iható marad, csak rosszabb íze lesz, és egyes esetekben megfosathat.

Ettől függetlenül egy hétköznapi eljárással készített filteres teát legfeljebb 1 hétnél tovább nem javasolt fogyasztani.

2021. márc. 26. 07:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!