Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Szerintetek ez már megromlott?

Szerintetek ez már megromlott?

Figyelt kérdés
Két hete áll megbontva a hutoben egy tartósítószer mentes dzsúsz, és azt írja a doboz hátulján, hogy hutoben tartani, megbontás után 48 óra alatt elfogyasztani. De ez már két hete ott áll, igyam meg? Vagy dobjam ki?

2015. aug. 27. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
2 hét után én már nem innám meg, de te tudod.
2015. aug. 27. 00:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Az elég sok... Én egy hét után még meg szoktam inni, ha megmarad véletlenül, de két hét után már én sem innám szerintem.
2015. aug. 27. 01:23
 3/6 anonim ***** válasza:
kóstold meg.. ha nincs tré íze akkor igyad, max fosni fogsz egy kicsit :)
2015. aug. 27. 02:27
 4/6 anonim válasza:
Hat szerintem inkább ne.... Igaz en egy hetig inkabb 6-7 napig megiszom de 14... Foleg, hogy tartositoszer mentes... Inkább ne!!!
2015. aug. 27. 11:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Tuti. Szerintem meg se tudnád inni, mert egyrészt megerjedt, másrészt penészes is a doboz belülről.
2015. aug. 27. 11:55
 6/6 A kérdező kommentje:
A doboz nem volt penészes, különösebb szaga sem volt, az íze is grapefruit és narancsos volt, mint eredetileg. Szerintem a hűtő konzerválta.
2015. aug. 27. 19:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!