Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Valaki ajánlana ilyen teát?

Valaki ajánlana ilyen teát?

Figyelt kérdés
Valami olyanra gondoltam amit kávé helyett lehetne inni (át akarok szokni teára) és nem igényel nagyobb előkészületet (hideg vízben is jól oldódik, finom) tehát csak beledobom egy csésze hideg vízbe dobok mellé két kockacukrot és kész a teám? :D Van ilyen?
2015. aug. 10. 22:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Tea nincs ilyen. A tea lényege a forró vizes áztatás. Egyes c-vitamint tartalmazó herbateáknál működik a hideg áztatás, viszont azt 4-8 órán át kell benne hagyni.

Persze ihatsz kínai áruházban kapható instant teaport, de azért azt kérlek, ne hívd teának!

2015. aug. 10. 23:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Értem kösznööm akkor termoszos megoldás lesz. :D
2015. aug. 11. 00:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha koffein kell akkor fekete teát igyál, de mire lehűl 100 fokról...
2015. aug. 11. 14:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Instant tea. Van borzalmas és finom is.
2015. aug. 15. 22:16
 5/6 anonim válasza:
100%
Twinings. :) kávé helyett jó szerintem, egészségesebb is, viszont ez is csak melegvízzel kompatibilis :D az ára kinek mi megfizethető, ár érték arányban nem rossz.
2015. aug. 30. 14:59
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. aug. 30. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!