Az igaz hogy a cola, és egyéb üdítők finomabbak alumíniumpalackosban mint műanyagpalackos kivitelben?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 00:07
1/10 Zola18 válasza:
Szerintem pont ellenkezőnek. Az összes alupalackos üdítőnek (és sörnek) enyhén fémíze van. Mondjuk a műanyagpalackos se sokkal jobb. A legjobb az üveges lenne de nem sok ilyen üdítő van forgalomban.
2/10 anonim válasza:
Reszelt ólommal is egzotikus izé lesz.
4/10 anonim válasza:
Üvegben a legfinomabbak szerintem.
5/10 anonim válasza:
Üvegből a legjobb, de kicsi a különbség.
6/10 anonim válasza:
Ami legjobban számít szerintem inkább a hőmérséklete, az alu doboznál ott a baj, ha az ember tartogatja a kezétől elég sok hőt képes átvenni, ettől érezni inkább másnak az ízét. Míg az üveg nem a jó hővezetéséről híres...
7/10 anonim válasza:
Moslék ebben is,abban is. Egészségedre.
8/10 anonim válasza:
Az alumínium dobozból levegősebben tudod a szádba engedni, ezért jobban kijönnek az ízek.
9/10 anonim válasza:
10:13 köszönjük a kommentet, csak elfelejtetted emgkérdezni, hogy kérdezte-e valaki?:D
10/10 anonim válasza:
A cola remek WC tisztító! Nem vicc probáld ki.A WC_ből kilököd a vizet és egy éjszakára feltöltöd colával. A legszutyisabb is kifehéredik reggekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!