Melyik a kedvenc ásványvizetek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 18. 12:02
12/26 anonim válasza:
Sziasztok lepontozósok!
Mondjátok már meg nekem de őszintén! Mi nem hasznos egy teljesen szubjektív, ízlésen alapuló feltárókérdésre adott válasz?
Nem tetszik, amit a másik ír? Képzed neki más az ízlése, és te is be tudod írni a saját válaszodat. Nem kell attól még másikat lepontozni, mert az csak annyit jelent, hogy nem vagy képes elviselni, hogy másnak más ízlik. Nem is a vélemény különbségről van szó, amit intelligens ember szintén el tud viselni és meg tud érteni, hanem ízlésről. Az ízlés teljesen más egyénenként. Aki ezt nem érti meg, mennyire vak?
13/26 anonim válasza:
Kit érdekelnek a pontok? Semmit nem jelentenek. Rengeteg releváns és hasznos kérdés le van pontozva. Minek nézed?
14/26 anonim válasza:
Én maradok a forrásvíznél:) A környékünkön van több is szerencsére.
15/26 anonim válasza:
Nem szeretem annyira az ásványvízet, de ha mégis kell választani akkor a Borsec. :)
17/26 Tom Benko válasza:
A hűtött. Legyen benne nátrium és kálium az idegeknek, magnézium és kalcium az izmoknak, fluor a fogaknak, foszfor a csontoknak meg az egyéb nyomelemek és kemikáliák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!