Melyik a kedvenc teátok, és mennyit isztok egy nap?
Én minden nap a Lipton Indonesian Sencha zöld teáját iszom, de nagyon szeretem a tőzegáfonya,illetve a gyógyteákat is.
Márkát is írhattok :)
Köszönöm a válaszokat, nyugodtan írhattok még :)
Egyébként lehet,hogy buta kérdés, de szálas zöld teát hol lehet kapni? Jobban élénkít, mint a filteres?
A szálas tea az igazi tea! :) Egy barátnőm teaházban dolgozik, ő mondta, hogy a filteres teába igazából csak a törmeléket teszik bele, tehát az a selejt. Sajnos az ára is mutatja a minőségét, ezért én sokszor csak a filtereset engedhetem meg magamnak; említett barátnőm szörnyülködik is, amikor meghallja. :D
Én láttam már szálas teát Tescoban is, csak nem túl nagy választékban. Még két lelőhelyet tudok: az Alleeban és a Westendben is van teabolt, ahol tudsz venni, ill. ha elmész egy teázóba, ott általában adnak el kimérve is. Ahol a barátnőm dolgozik, ott meg is szagolgathatod a különféle teákat, meg segítenek is választani. :)
Köszönöm szépen a válaszodat, mindenképp elnézek egy teaházba :)
Ment a zöld kéz mindenkinek,de jöhetnek még válaszok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!