Napi 5 energiaital az sok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 17. 21:10
1/23 anonim válasza:
Egy srác abba halt bele,állítólag szívproblémái is voltak,talán csak öngyi lett,mert szívbajosan sok mindent nem lehet csinálni,pedig fiatal volt
4/23 anonim válasza:
Igen, nagyon sok!
Napi egy is soknak számít, ha minden napi iszol. Ha egy héten egyszer becsúszik, azzal nincs gond, de ha minden nap iszol, az nagyon egészségtelen sajnos.
5/23 anonim válasza:
Ha cukormenteset iszol nem lesz bajod, legfeljebb a koffeinnel lehet probléma :D
6/23 anonim válasza:
Guritsd le nyugodtan nem lesz semmi bajod. Az alkohol karos, az energiaital nem.
7/23 anonim válasza:
Rentgeteg.
Hosszútávon a napi 1 is szét tud vinni egy átlagvesét.
8/23 anonim válasza:
Értelmetlen válaszaitokat indokoljátok már legyetek kedvesek. Melyik az az energiaitalban levő összetevő, ami bármiféle problémát is okozhatna a szervezetre nézve?(a koffeint és cukrot leszámítva, de ezt én is írtam)
9/23 anonim válasza:
Nem a cukron és koffeinen van a hangsúly, hanem azok hatásain.
Ha túl sok energiaitalt fogyasztasz, az felgyorsítja a szívverésed, amitől a szív akár le is állhat. A vérnyomásod megemeli. Ráadásul savas is. Tehát ártalmas a szívedre is, és az egészségedre is.
Most pedig kedves nyolcas, kérlek indokold meg, miért nem egészségtelen az energiaital!
10/23 A kérdező kommentje:
Nem szoktam mindennap inni
Csak ma ittam többet
2015. júl. 17. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!