To mit szoktatok inni?
Mit iszom? Többnyire csapvizet, szódavizet, teát, kakaót (pici kávéval. nemrég még kávéztam, akkor a kávémban volt pici kakaó), tojástejet, kókusztejet iszom, néha limonádét, cukrot vagy édesítőt egyikbe se teszek.
Alkoholt ritkán, akkor sör, bor, vodka és whisky fordul elő, az első 2 nagyon pici mennyiségben, legalábbis ha borból nem Cabernet Savignont iszom, hanem tokaji aszút (más lehetőség nincs, csak ezeket szeretem), ez ketogén diétában extrém merész húzás, kb. a negyede cukor... De tudok picit inni.
Néha azért én se tudom, mit igyak, most már van szóda itthon, de a saját kút vize hiába egész jó, azért unalmas tud lenni s tudom, hogy nem szórakozásból kell inni, de mégis, no, néha (gyakran) akarok valami mást (ezért teázom egy csomót, télen pedig jólesik a meleg). Be tudnak segíteni a levesek, a lédús turmixok és smoothie-k is. A már említett tojástejnek pedig kismillió verziója van, ha akarom, kakaóval, ha akarom, paradicsompürével vagy hagymával iszom, de az ún. aranytej (ami kurkumás és alapból kókusztejes, de tojástejjel is működik nekem) is nagy kedvenc. Enni úgyis kell, miért ne kombináljam a kettőt? Én úgysem tudom szétválasztani az evést és az ivást, nagyon leveses vagyok, de nem fogok minden 2. nap levest főzni, tartalékolni pedig nem megy, elpárolog hamar, 2 emberre max. 5-7 liter nem sok zöldséglevesből, legalábbis nálunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!