Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » 0,1%os tej. Valaki kóstolta...

0,1%os tej. Valaki kóstolta már, egyáltalán tej ez egyáltalán?

Figyelt kérdés
Riska nevű újfajta tej. Mennyivel lehet jobb mint az 1,5ös? Azért innék ilyet, mert szeretem a tejet, de a magas koleszterinem miatt a doki állati zsírmentes diétára fogott. Csak azért kérdezem, hogy ezzel nem ártok-e többet magamnak, mint használok...

2015. máj. 26. 15:06
 1/9 anonim ***** válasza:
82%
fehéres víz....azért szerintem ha nem literszám iszod akkor egy kis normál tej beleférhet az életedbe. Ennek a 0,1-esnek se íze, se bűze
2015. máj. 26. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
95%
Ártani nem ártasz, de kérdés, hogy milyen az íze, szerintem próbáld ki, vegyél egyet. Még nem ittam ebből, 1,5-ös Riska tejet szoktam venni.
2015. máj. 26. 15:13
 3/9 Andi80018 ***** válasza:
90%
Szerintem is próbáld ki, de tényleg nem lehet egy nagy történet. Igyál rizstejet pl, az nem állati. Nem olcsó, de nem kell állandóan tejet inni.
2015. máj. 26. 15:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Tehéntej

Tápanyagtartalom 100 g-ban

Energia 60 kcal 250 kJ

Szénhidrátok 5,2 g

- Cukrok 5,2 g

- Laktóz 5,2 g

Zsír 3,25 g

- telített 1,9 g

- egyszeresen telítetlen 0,8 g

- többszörösen telítetlen 0,2 g

Fehérje 3,2 g

A fentiek közül a ZSÍR-tartalon csökkentett. A többi benne van.

2015. máj. 26. 15:34
 5/9 anonim ***** válasza:
26%
Már a 1,5 %-osnak sincs sok köze a valódi tejhez. Ebben már csak a savó lehet.
2015. máj. 26. 15:48
 6/9 anonim ***** válasza:

A rizstej filléres cucc, épp csak sajátot kell készíteni...

A kókusztej viszont még zsíros is, édes és én rendes tejért sem adnám (ilyen 5%-os vagy több, frissen fejt, nem a bolti).

Ha én tejet akarnék inni, de nem lenne szabad, de mindenképpen akarnám, inkább innék egy icipici jóféle házi tejet, mint ilyen elképzelhetetlen lötyit...

2015. máj. 26. 16:52
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Kóstold meg és meglátod.
2015. máj. 26. 17:51
 8/9 anonim ***** válasza:
34%
Magas koleszterin miatt állati zsírmentes diéta..bravo. Ez lenne a magyar orvosok tudománya? Mit szólnál egy kis mozgáshoz? Hm?
2015. máj. 26. 23:37
 9/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, csak a zsírtartalma van lecsökkentve, a fehérje és CH tartalma ugyanannyi, mint a 1,5%osnak pl. Emellett az ára kedvező :) 99Ft
2018. júl. 5. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!