Mi a véleményetek a French press típusú kávéfőzőkről?
Figyelt kérdés
Egy két személyes kotyogósom van, ami sokszor nem elegendő mennyiség, ezért új kávéfőzőt akarok venni. Mi véleményetek a French press-ről? Nem sokat tudok róla. Aki használ ilyet, örülnék ha megosztana velem pár infót a használatáról, működéséről, bevált-e, milyen minőségű kávét csinál stb. Köszönöm!2015. máj. 26. 11:39
11/11 A kérdező kommentje:
Hú nagyon szépen köszönöm a sok profi és hasznos választ, azóta beszereztem egy 3 személyeset, 1850 ft volt (ezen kívül csak 8 személyeset lehetett kapni ahol néztem, de hát a kávé frissen jó ;) ). Nem rossz a végeredmény, én amatőr vagyok kávék és kávéfőzők terén, számomra ez olyan "amerikás" élményt nyújt. Híg, hosszú, nem üt meg annyira, mint a kotyogóssal főzött kávé. Persze gondolom ez nyilván attól is függ, milyen darált kávét veszek bele.
Biztos hogy az AeroPresst és a Brikkát is ki fogom majd próbálni, ha ezt megunom.
Érdekelnek ezek a különböző kávéfajták is, amiket írtatok, úgyhogy ezeknek is majd utána fogok nézni én is!
Köszönöm szépen még egyszer!
2015. jún. 23. 10:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!