Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Gyümölcslé nagy gyümidarabokkal?

Gyümölcslé nagy gyümidarabokkal?

Figyelt kérdés
Isztanbulba sima Tesco-ban vettem sima szerintem Cappy vagy hasonló nálunk is lévő márkás gyümilét, amiben sok-sok kis darab gyümi uszkált (talán mangó), gondoltam ilyet itthon is kapni, de egyenlőre nem találom, hogy melyik lehetett. Nem ilyen pulpy, hogy rostok úszkálnak benne, hanem rendes kocka gyümik 3x3 mm-esek legalább, de lehet nagyobb. Nagyon finom.
2015. máj. 21. 11:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

nem erre gondolsz?

[link]

2015. máj. 21. 11:27
 2/12 anonim válasza:
Ez aloeverás pia ilyet én ittam anno sokat, de zöld volt a flakon, amúgy a kepi mióta aloevera? :O
2015. máj. 21. 11:29
 3/12 anonim ***** válasza:

A Cappy Pulpy is ilyen! Csak az őszibarackosat vedd, abban vannak kis őszibarack kockák.

Lehet kapni, a Tescoban, Sparban, Intersparban, CBAban, Coopban, Metroban, Auchanban.

2015. máj. 21. 18:12
 4/12 lencsefőzelék ***** válasza:
68%

* Isztambulban

* egyelőre

2015. máj. 22. 01:18
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem is az őszibarackos pulpy-t próbáld ki, abban is kockák vannak.

A narancsot ugye nem lehet kockákra vágni, legalábbis olyan kicsikre.

A mangó pedig sajnos elég ritka gyümölcs felénk. Én egy török gyorsétteremben gyakran iszom fémdobozos mangólevet, nagyon szeretem. Szóval szerintem náluk nagyon gyakori gyümölcs lehet, és azért elképzelhető, hogy ott cappy-ben is van.

2015. máj. 22. 11:32
 6/12 A kérdező kommentje:

nem az aloaverásra gondoltam, tényleg ilyen olcsó másfél literes volt.

és sose írnám le M-mel Istanbul-t

2015. máj. 22. 11:45
 7/12 lencsefőzelék ***** válasza:
85%

Pedig magyarul m-mel írjuk:

[link]

2015. máj. 25. 01:20
 8/12 A kérdező kommentje:
nyilván, de ha az emberiség 99%-a, beleértve az ott élőket N-nel írják, akkor nyilván úgy helyes, azért mert egy béna utazó valamikor félreértette még nem lesz az M-es helyes.
2015. máj. 26. 09:57
 9/12 anonim ***** válasza:
85%

[link]

legalább ne okoskodj, ha valamit nem tudsz..., tudod, ezt úgy hívják: magyar helyesírás szabályai

2015. máj. 26. 11:09
 10/12 A kérdező kommentje:
ismétlem, amit leírtam, attól, hogy valaki anno félreértette az N-t majd beírták a magyar helyesírás szabályaiba, attól még nem lesz helyes! Lehet, hogy magyar hivatalos (nem külföldre menő) iratokban így írnám, bár nem tudom elképzelni az esetet, de attól még helytelen lenne, mert a város neve Istanbul, az emberek 99%-a így hívja, a hivatalos iratok 99%-a is, tehát így helyes, senkit nem érdekel, hogy valaki egy távoli kis elmaradott országban M-mel írkálja, attól még Istanbul marad
2015. máj. 27. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!