Bodzából miért lesz nekem posványos ízű az innivaló?
Figyelt kérdés
Frissen szedett bodzát belerakok vízbe, plussz citrom és méz. Enyhén posványos íze lesz, néhány óra után is, egy nap után is. Mit csinálok rosszul?2015. máj. 19. 21:10
2/12 A kérdező kommentje:
Ebből nem jöttem rá.
2015. máj. 19. 23:21
3/12 anonim válasza:
Ebben a receptben tett bele még citromsavat is plusszban.Te azt nem írtad,hogy tettél bele.Bizonyára ez lehet a probléma.
4/12 Ügyet Lenke válasza:
a bodza virágát szárítsd meg, nem direkt napon, egy újságon, papíron, 10 liter bodzaléhez kell 7-8 virág, víz, cukor vagy méz ízlés szerint, citrom úgyszintén...:)
nekünk mindig finom lett...
5/12 anonim válasza:
Én mindig frissenszedettböl csinalom. ne legyes sok rajta a rölsd szárrész, ill ha kész,jo az ize leszürve hűtőben tárolom. citromlével és cukorral csinalom,szerintem a méz lehet az oka probald meg mas édesitővel.
7/12 A kérdező kommentje:
#4: mennyi ideig szárítod?
#5: Mennyi ideig áztatod?
2015. máj. 20. 16:53
8/12 Ügyet Lenke válasza:
2-3 napig szárítom, kb ennyi ideig áztatom, naponta 1-2x kevergetve...
9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és próbáltad régebben frissen is, vagy csak szárítva?
2015. máj. 21. 16:25
10/12 Ügyet Lenke válasza:
csak szárítva, és mindig finom volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!