Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Te megismered a "diet"/"light"...

Te megismered a "diet"/"light" kolat es a normal kolat csupan az izerol?

Figyelt kérdés
Na es azt meg tudod allapitani, hogy Coca Cola vagy Pepsi az?

2015. máj. 15. 19:55
1 2
 11/15 anonim válasza:

A normál Coca Cola és Pepsi ugyan megkülönböztethető az ízük alapján, de nehezen és csak kevesen képesek rá.

Viszont sokkal többen képzelik be maguknak, hogy naná persze miazhogy. Bármikor, álmukból felkeltve is meg tudják a két kólát különböztetni pusztán az ízük alapján. :-)

Ezt saját, tudományos alaposságú vizsgálódásaim alapján mondhatom. :-)

2015. máj. 20. 16:43
 12/15 A kérdező kommentje:

Na igen, mondhatjak, hogy tudjak, melyik melyik, nade valojaban tenyleg?

En nem tudom, light colat szeretek inni (a cukor miatt) de ha cukrosat innek, es nem tudnam rola nem biztos, hogy meg tudnam allapitani, hogy nem light....

2015. máj. 20. 19:28
 13/15 anonim válasza:

11-es vagyok:

Én nem a cukros és a cukormentes összehasonlításáról írtam, hanem a hagyományos cukros Coca és Pepsi összehasonlításáról.

2015. máj. 20. 20:04
 14/15 anonim ***** válasza:
A Pepsi és a Coke nagyon különbözik,de a zero és a sima cola az talán egyforma! :-) Szerintem ;D
2015. máj. 22. 14:20
 15/15 anonim ***** válasza:

A Zérós kólának csak akkor van kóla íze, amikor a szádban van.

Miután lenyelted elkezdesz érezni egy ilyen "cukormentes" utóízt, szóval igen, elég könnyen meg lehet különböztetni őket.

2015. máj. 22. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!