Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Coca Cola és a Pepsi Cola...

Coca Cola és a Pepsi Cola megkülönböztethető pusztán az ízük alapján?

Figyelt kérdés

Saját magam által végzett tesztelésekkel arra jutottam, hogy azok közül akik határozottan állítják, hogy ők bizony meg tudják íz alapján különböztetni a két italt, sokan valójában egyáltalán nem tudják megkülönböztetni. :-)

Ti hogyan tesztelnétek?

2015. máj. 14. 17:31
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Sajnos kizárólag olyan emberek válaszoltak a kérdésemre akik a legnagyobb határozottsággal állítják: a két kólát gond nélkül meg tudják íz alapján különböztetni.

Mivel a saját - nem reprezentatív - vizsgálódásaim azt mutatják, hogy valójában csak erős kisebbség képes erre a mutatványra, arra következtetek, hogy az itteni válaszadók között is vannak szép számmal olyanok, akik csak képzelik magukról, hogy meg tudják a két kólát ízre különböztetni. Ám egy valódi vakteszten lazán elbuknának.

2015. máj. 18. 12:47
 22/24 anonim ***** válasza:
Ezen állításod csak úgy tudnád megerősíteni vagy cáfolni, ha mindannyiunkat meghívnál kólázni..
2015. máj. 18. 16:03
 23/24 anonim ***** válasza:
Meg lehet különböztetni. Én csak a coca-colát szeretem. Nemrég voltam egy tesztelésen, 4 féle cola volt poharakba öntve, nem mondták el melyik milyen fajta. Egyből kitaláltam melyik a coca-cola, pedig még annyit sem árultak el, hogy lesz-e közte.
2015. máj. 24. 00:19
 24/24 anonim ***** válasza:

Én nagyon kevés kólát iszom, mostanság kb évente egy pohárral, de a klasszikus pepsit és coca colat még én is meg tudom különböztetni. Teljesen más íze van. Volt évekkel ezelőtt vaktesztem utcán: pepsi kostoltatott cocat és pepsit aztán pontosan éreztem melyik a pepsi. ;-)

Mivel nagyon kevés kolat iszok igy a mindenféle zero, light, max nekem nem menne de a két klasszikus az még nekem is könnyedén.

2015. jún. 14. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!