Ponka100 kérdése:
Hol lehet zacskós vizet beszerezni vagy kapni?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 18. 14:31
1/10 anonim válasza:
Szerintem nincsen kifejezett zacskós víz,de elnézését kérem ha tévedek.
3/10 anonim válasza:
A képen is jól látszik, a hadseregnél.
Én egyébként zacskós kiszerelésű vizet filmekben még csak segélyszállítmányként láttam. Katasztrófa vagy háborús helyzetben osztogatnak ilyet. Boltban egészen biztosan nem fogsz kapni.
4/10 A kérdező kommentje:
Az csak egy változat hogy a hadseregeset linkeltem be.Lehetett volna másmilyent is.Gondoltam hogy boltban nem kapok.Azért kérdeztem hol tudnám beszerezni.Egy műsorhoz kellene.
2015. ápr. 18. 16:05
5/10 anonim válasza:
6/10 anonim válasza:
Helyi szolgáltatónál kell érdeklődni. Pl nyáron kánikulában is szoktak osztogatni zacskós vizet. Vagy ha rossz a hálózat akkor is szoktak osztani.
7/10 anonim válasza:
Zacskós vizet konkrétan nem láttam, de az Intersparban láttam simán műanyag zacskót víznek, folyadéknak 300 Ft körül, turistáknak, bicikliseknek.
8/10 A kérdező kommentje:
Na ez az! Vizet meg majd csak szerzek valahonnan.
2015. ápr. 20. 16:46
9/10 A kérdező kommentje:
Amúgy meg kösz mindenkinek!
2015. ápr. 20. 17:17
10/10 anonim válasza:
:) Mondjuk ha edzős ivótáskát keresel, akkor szerintem a legtöbb nagyobb sportáruházban, szakboltban is fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!