Mi a véleményetek a CBA-ról?
hát én még ne tapasztaltam ezt a nagy cba köpködésre okot adó dolgokat...
kis alapterületű bolt, és arányaiban még több is a magyar termék, mint pl a reálban
2.
Ez leginkább pártszimpátia alapján megy manapság.
Múltkor írtam ki kérdést a Tesco-ról, nem épp pozitívat, hát csak fogtam a fejem, hogy a sok marha mit össze cébéázott...
Egyébként a környékünkön nincs, ha mégis belefutok akkor a Délinél, vagy a Normafánál, nincs velük baj, korrekt termékek, korrekt áron.
3 CBA-bolt van, ahol többször jártam. Mindegyikre jellemző, hogy a tőkehús és a feldolgozott hentesáruk (füstölt cucc, kolbász/szalámi) nagyon jó minőségűek és többnyire olcsóbbak, mint máshol - főleg emiatt járok oda (Győr-Sopron megyében van a kedvencem, ott szoktam nagyobb tételben bevásárolni hentesárut.) A többi áruféleségnél nem látok különbséget, nyilván hipermarketekben nagyobb a választék.
Nem érdekel se a politikai hovatartozás, se a dekoráció/marketing, se a parasztvakító akciózás (plüsspatkány, edénypont stb), egyedül az áru minősége és ára. A 15 perces nagybevásárlók közé tartozom, nem tátogatok a bolt közepén, célirányosan megyek és összeszedem, ami kell, oszt szevasz.
Az, hogy nincs a közelünkben.
6 km-en belül van aldi, auchan, tesco, több lidl, spar is, de ilyen nincs.
A boltmutyizás után biztos nem fogok ezek után se CBA-ba menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!