Hol lehet venni Magyarországon Twinings English breakfast teát?
Ha a szálast jobban szereted mint a filterest, akkor ez:
Mi vagy 10 éve az Auchanban vesszük a Twinings teát, igaz az Earl Grey-t. Szálasban és filteresben is van, nekem úgy rémlik, hogy English Breakfast is van, de meg mondom őszintén nem vagyok benne biztos, lehet, hogy Irish Breakfast volt az. Online a shoplineon van filteres 25 filter 900.
Amúgy megvagyok lepve némely válaszon, mert a Twinings saját maga azt mondja, hogy csak a csomagolás különbözik a tea 100%-ban ugyanaz a nemzetközi piacra szánt dobozokban is (és lehet is kapni a saját angliai webshopjukban az angoloknak is abban a csomagolásban is, nyilván, ha szarabb lenne, akkor nem adnák el otthon is) + a filteresbe is dettó ugyanaz a tea van, a különbség mindössze annyi, hogy a filteres kényelmesebb, a szálasnak viszont egyesek a rituáléját külön élvezik.
Amúgy megkérdezhetem, hogy a Szürke ötven árnyalata miatt akarod kipróbálni?
Nagyon jó teák ám a twiningsek, az ilyen pickwick, lipton és társaik labdába se tudnak rúgni mellettük!
Már lassan két éves lesz a kérdés, de ha valaki még keresné az üzletekben a teákat:
Nálunk, Nyíregyházán a Müllerben is lehet kapni Twinings teákat, English Breakfast-öt is többek között. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!