Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A zöld teában vam koffein? És...

A zöld teában vam koffein? És ha igen, akkor sok?

Figyelt kérdés
Koffeinérzékrny vagyok, de az osztálytársaim isszák ezeket az Arizona nevezetű zöld teákat, és a multkor megkostoltam egy fél kortyot,nem mertem többet,nehogy baj legyen,és nagyon finom..Szeretnék inni én is de nemtudom hogy van-e benne koffein..:S Nem tudja valaki? Valamint a bolti filteres zöldteákba? Abba van?
2014. dec. 15. 07:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Van benne,de azt nem tudom mennyi. Inkább igyál gyümölcsteát.De olvasd el a dobozát,mert sok csak fekete tea alapú ízesített tea.
2014. dec. 15. 08:43
 2/2 Phoney ***** válasza:
Van, de hogy az AriZona pontosan mennyit tartalmaz, azt csak ők tudják megmondani. Küldj nekik egy e-mailt: info@arizonatea.hu
2014. dec. 15. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!