Hány fokon és hány percig tart a pasztőrözés az energiaital gyártás alatt?
Figyelt kérdés
2014. dec. 1. 18:40
1/7 anonim válasza:
most lehet, hogy döbbenetes dolgot mondok, de az energiaitalokat nem pasztőrözik.
2/7 A kérdező kommentje:
szövegértés lvl 99,nem ez volt a kérdés
2014. dec. 1. 20:44
3/7 anonim válasza:
ok: 0 percig tart, mindegy hány fokon. Ha egyszer nincs pasztőrözés a gyártás alatt, akkor milyen választ vársz?
4/7 A kérdező kommentje:
pedig de,nézz utána alaposabban
2014. dec. 1. 21:54
5/7 anonim válasza:
tudtommal az energiaitalok gyártása nem különbözik sokban az üdítőkétől, amihez a szörpöt többféleképpen fertőtleníthetik - ez igaz, hogy ezek egyike a pasztőrözés, de valamiért én azt gondoltam, hogy nem az a leggyakoribb. Mindenesetre a pasztőrözös az összetevőktől függően 70-90 fok között történik, jellemzően egy percnél rövidebb ideig.
6/7 anonim válasza:
Hát mondjuk az összetevők közül éppen a szörpöt teljesen felesleges is lenne pasztőrözni, mert annak olyan magas az ozmolaritása, hogy abban nem élnek meg a kórokozók!
7/7 A kérdező kommentje:
már megtudtam, 62°C-on kb fél óráig,mindenkinek köszönöm a segítséget :)
2014. dec. 5. 19:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!