Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A házi készítésű citromos víz...

A házi készítésű citromos víz fogyaszt, hizlal, egészséges?

Figyelt kérdés
Buborékos ásványvízbe szoktam kockákra vágott citromot rakni egy fél literes üvegbe, egy éjszakát a hűtőben tartom (hogy hideg legyen és "ázzon" a citrom, lehessen érzeni az ízét), majd másnap azt iszom. Ezen kívül semmit nem rakok bele, így nem olyan finom, de nem is rossz. Ez hizlal? Vagy éppen fogyaszt? Milyen hatása van? És mennyire egészséges?

2014. szept. 20. 18:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sem nem fogyaszt, sem nem hízlal
2014. szept. 20. 18:55
 2/6 t_GaRami_a ***** válasza:
100%
Nincs olyan étel, vagy ital, amitől önmagában fogyni tudsz, szóval nem. Nem is fogsz tőle hízni és biztosan nem egészségtelen, én is így szoktam csinálni.
2014. szept. 20. 18:57
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2014. szept. 20. 18:58
 4/6 anonim ***** válasza:
64%

Akkor hízol ha tartósan kalóriapluszban vagy

Akkor fogysz ha tartosan kalóriamínuszban vagy.

Egy etel önmagaban nem tud csinalni semmit.

2014. szept. 20. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:
51%

A citrom lugosít, tehát csökkenti az elsavasodást, ami egy egyensúlyból kizökkent állapot . Segít visszatérni a normál helyzetbe, az egészséghez. Az elhízást vagy kóros fogyást sokminden okozhatja, mindezt csökkentheti a lugosítás.

A szénsavas ásványvíz savasít.

a legjobb lenne mentes vízben turmixolni a citromot és úgy inni. A túl hideg árt a fogadnak.

2014. szept. 20. 23:16
 6/6 anonim ***** válasza:
nem értem, minek áztatni a citromot, amikor bele is lehet facsarni a vízbe, és akkor pont annyira lesz savanyú, amennyire akarod. Egyébként mitől hizlalna? a citrom vagy a víz van tele cukorral? és milyen hatása van? Amit iszol, az citromsav + szénsav + víz alapvetően.
2014. szept. 21. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!