Melyik a legfinomabb - és nem fekete, nem zöld, és nem is fehér - tea? Ajánlanál nekem ilyen teákat?
nem szeretem a ZÖLDTEÁT
nem nagyon iszom a FEKETETEÁT (koffein miatt)
és a FEHÉRTEA sem ízlett,
a roibos és a gyümölcs - hibiszkus, alma alapú teákat szeretem, de a levendula teán kívül úgy tűnik a gyógynövényes teák is ízlenek.
de annyi féle van, hogy nem tudom mit válasszak, ezért ha van egy nagyon tuti MÁRKA, TEATÍPUS, akkor nagyon megköszönném a tippedet :)
Csak az íze miatt iszod, vagy vmi pozitív hatást is vársz?
Én nagyon szeretek teázni, tele tudnám írni az egész oldalt a kedvenceimmel. De itt van két random: gyömbér és citrom -étkezés utánra való, segíti az emésztést, málna és grapefruit -nagyon finom:)
nem fontos a (gyógy)hatás, az ízvilág, a frissítő hatás, szomjoltás a lényeg.
van, hogy 1-1,5 liter teát is megiszogatok egy nap.
(ha nem főzök teát, akkor olyan kevés folyadékot iszom sajnos, a tea ment meg engem a kiszáradástól)_:)
Nekem most a Teaház gyümölcstea válogatás a kedvencem, nagyon finom ízek és illatok. CBA-ban szoktam venni.
Ilyen a doboza:
A legfinomabb egyértelműen a minőségi szálas tea. Ha még nem tettél tanulmányi kirándulást a környékbeli teaházakba, akkor most illene :) Ha esetleg Budapesten laksz/jársz a Big Ben Teaházat tudom ajánlani.
Ha filteressel szeretnél bohóckodni (néha olyan is kell :D) : Teekanne narancs. Twinings Warming Camomile & Spiced Apple és Cherry & Cinnamon. Celestial Seasonings-nek is vannak jó cuccai, csak tudj hozzájutni.
"Nem-tea": a honeybusht próbáltad már? Nekem sokkal jobban ízlik, mint a rooibos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!