Coke Zero reklám? Te hogy állnál hozzá?
A coke zero reklámban a nagy pohárban egy kis zero pohár van. Ugyanaz az íz? Fele mennyiségért ugyanannyit fizetni?
Tudom hogy egy reklám, de elég nagy pofátlanság. Nem?
Nekem is mindig ez jut eszembe ha látom.
Pofátlanság a köbön. Ha én kifizetek 3 dcl-nyi italt akkor az legyen annyi! Más téma ha ingyen ital volt!
Bennem fel sem merült ez a kérdés. Nagyon erőltetett is. A dolognak az az üzenete, hogy az, aki bármely okból az édesítőszeres változatot issza, nem mond le ez eredeti CoKe érzésről. Nem is veszi észre a különbséget.
Te biztosan olyan jó reklámszakember vagy, hogy meg tudod oldani azt, hogy azonos méretű poharakat dugsz egymásba, úgy hogy nem lóg ki a belső.
Egyetértek a kérdezővel, szerintem ez a reklám egy hatalmas öngól a Coca-Cola részéről.
Azzal promózni egy terméket, hogy majd jól átbаsszuk a vevőt, és az majd milyen jópofa lesz...?
Idiótaság.
Nem jópofa, csak végtelenül pofátlan.
És valami okos reklámügynökségnek biztosan kifizettek érte egy vagon pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!