Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Coke Zero reklám? Te hogy...

Coke Zero reklám? Te hogy állnál hozzá?

Figyelt kérdés

A coke zero reklámban a nagy pohárban egy kis zero pohár van. Ugyanaz az íz? Fele mennyiségért ugyanannyit fizetni?

Tudom hogy egy reklám, de elég nagy pofátlanság. Nem?

#reklám #zero #coca_cola
2014. aug. 25. 23:20
 1/8 anonim válasza:
77%

Nekem is mindig ez jut eszembe ha látom.

Pofátlanság a köbön. Ha én kifizetek 3 dcl-nyi italt akkor az legyen annyi! Más téma ha ingyen ital volt!

2014. aug. 25. 23:27
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
Én valszeg "elbeszélgetnék" a személyzettel.
2014. aug. 25. 23:34
 3/8 anonim ***** válasza:
49%

Bennem fel sem merült ez a kérdés. Nagyon erőltetett is. A dolognak az az üzenete, hogy az, aki bármely okból az édesítőszeres változatot issza, nem mond le ez eredeti CoKe érzésről. Nem is veszi észre a különbséget.

Te biztosan olyan jó reklámszakember vagy, hogy meg tudod oldani azt, hogy azonos méretű poharakat dugsz egymásba, úgy hogy nem lóg ki a belső.

2014. aug. 25. 23:35
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
A reklámtól eltekintve, kóstoltam a Coke Zero-t, köszönőviszonyban sincs az íze az eredetiével.
2014. aug. 25. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Én járnék a legjobban alig várom hogy eljátszák élőben is mert meggazdagodnék :D Mivel orvosilag kimutatva allergiás vagyok az aszpartámra és az acelszlulfám-K édesítőszerekre így tök jól járnék hogy megmérgezne egy mozi gyors szüleim eü-sek így egy nagy adag kalcium megmentene aztán beperelném és feljelenteném a mozit úgy hogy becsődölne egy életre. Ennyit megérne egy gyenge anafilaxiás reakció egy korty alapján észreveszem azt a csúnya édesítőszert.
2014. aug. 25. 23:53
 6/8 anonim ***** válasza:
67%

Egyetértek a kérdezővel, szerintem ez a reklám egy hatalmas öngól a Coca-Cola részéről.

Azzal promózni egy terméket, hogy majd jól átbаsszuk a vevőt, és az majd milyen jópofa lesz...?

Idiótaság.

Nem jópofa, csak végtelenül pofátlan.

És valami okos reklámügynökségnek biztosan kifizettek érte egy vagon pénzt.

2014. aug. 26. 03:59
 7/8 anonim ***** válasza:
63%
Ez csak egy hülye reklám.
2014. aug. 26. 16:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért a light-nál jobb a zero, de ahogy már írták előttem, az eredeti cukros változattól teljesen eltérő az íze.
2014. aug. 29. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!