Magyarországon be van tiltva a vaníliás Coca Cola?
Figyelt kérdés
Jó ideje nem láttam itthon, sőt több éve, csak külföldön, és úgy hallottam, hogy itthon be lett tiltva valamiért...ebből mi az igazság?2014. júl. 21. 17:20
21/28 halretek válasza:
Lehet itthon is kapni, de méreg drágánés csak többnyire az alu palackosat. Ugyan ez a helyzet a zöld színű Lite Coca Colával is. Most voltam Prágában, és kint a 2literes vanilliás Coca Cola 20 vagy 25 korona volt, ami hozzávetőleg 260-325 forint.
22/28 A kérdező kommentje:
Itthon én csak 0,25ml-st láttam mindenhol azóta...de ilyen rendes 2l-est sehol..még neten sem nagyon. Aztán ez a 0,25-s kerül 400Ft-ba meg hasonló árakon van.
2016. ápr. 17. 13:09
23/28 anonim válasza:
Legutóbb 185 Ft-ért vettem 0,25 L alu palackosat a Müllerben.
24/28 A kérdező kommentje:
Azt vágom, a minap fedeztem fel, hogy ott is van...de pl Nyíregyházi vagyok, ugyanakkora kiszerelésben itt az egyetemnél 400ft..:D Amúgy azt bírom, hogy még ukrán ismerősökkel sem tudok kintről hozatni, mert elvileg ott sincs nagyobb palackos.
2016. ápr. 17. 17:12
25/28 anonim válasza:
Lehwt csak azok nem talalnak akik leparasztoznak masokat meg maguk is parasztok. :D
26/28 anonim válasza:
Itt Keszthelyen, Zala megyében mifelink van egy olyan bolt hogy az a neve e hogy Italvár. Oszt abban jó pár Vaníliás meg zöld Coca Cola de csak 0,33-as van e :(
28/28 anonim válasza:
Én dohányboltban szoktam venni 1,25ben és 690ftba kerül Csabán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!