Magyarországon be van tiltva a vaníliás Coca Cola?
Figyelt kérdés
Jó ideje nem láttam itthon, sőt több éve, csak külföldön, és úgy hallottam, hogy itthon be lett tiltva valamiért...ebből mi az igazság?2014. júl. 21. 17:20
11/28 A kérdező kommentje:
#10 te hol laksz, hogy arra felé mindenhol van?
2014. júl. 22. 13:27
12/28 anonim válasza:
Én debrecenben 2 helyet is tudok, ahol 0,33-asat árulnak.
13/28 anonim válasza:
én a Pillében szoktam venni, és nem tiltották be
14/28 anonim válasza:
Székesfehérváron is van 0.33-as az egyik non-stopban.
15/28 dokker2 válasza:
Sziasztok! Itt is lehet kapni Szabolcsban! Nagykállóban és Nyíregyházán is! :-)
17/28 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, én nyíregyi vagyok és pár helyen árulnak kicsi dobozos vaniliás kólát. De vennek nagyobbat is :D Egyébként valaki nem tudja mi lett a Toblerone-val? Pár helyen, lehet még kapni, de az a hely nagyon ritka. Olyan finom volt az a csoki...:(
20/28 anonim válasza:
Tudok, valahol olyan üzletet / bolt, Budapest X. kerületében (Kőbánya.) ahol jelenleg is kapni lehet Vaníliás Coca Colát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!