Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A lefőtt kávé meddig áll el a...

A lefőtt kávé meddig áll el a hűtőben?

Figyelt kérdés
Tejeskávénak iszom, de egyszerre csak 1 adagot és legalább 2adagot le kell főzni...

2014. júl. 19. 14:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
95%
1-2 nap ,de az íz értékéből veszít..
2014. júl. 19. 14:45
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Kis csavaros tetejű üvegben szoktam én is tárolni.Tejeskávéba biztos jó, de magában, melegítve már nem az igazi. Nem romlott, de az illúzió nem az, mint a frissen lefőtt kávé esetén.
2014. júl. 19. 14:51
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi az offért, de ez milyen kv főző, hogy leglaább kettőt le kell?
2014. júl. 19. 15:13
 4/12 anonim ***** válasza:
69%
Az enyém is ilyen:)Silvano. Csomagküldőtől rendeltem. Írta, hogy tartozéka egy panel, amely redukál egy adagra, de nem küldtek hozzá. Reklamációmra mondták, hogy nem is láttak ilyet.Nem küldtem vissza, s mivel a párom nem kávézik, egy adagot tárolnom kell. De a kávé jó:)
2014. júl. 19. 15:44
 5/12 anonim ***** válasza:
64%
Termoszra még nem gondoltál?
2014. júl. 19. 15:44
 6/12 anonim ***** válasza:
64%
én nem hűtőben tartom, de simán megiszom a pár naposat is. ugyan nem lesz olyan, mint a frissen főtt, de nekem elég a szertartáshoz. utána a munkahelyen iszom egy rendeset is:)
2014. júl. 19. 15:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Miért a termosz? Az a kis adag kihűl, mire sorra kerítem, a termoszban is, úgyis melegíteni kell, mert forrón szeretem. Akkor nem mindegy, hogy kis üvegben a hűtőben?
2014. júl. 19. 19:44
 8/12 anonim ***** válasza:
Egy normál kávé termosz 72 óra alatt mennyiségtől függetlenül pár fokot sem veszít, nem eged el hőt; bár lehet nem vetted figyelembe, hogy forróvízzel át lehet öblíteni a termoszt és kirázni, akár igényesként kitörölni is, ami még szerintem nem flanc. Bár lehet én vagyok kávé gourmand. Én csak a kiváló kávét szeretem, bár nem iszok sokat és gyakran, de akkor csak kiválót.
2014. júl. 19. 19:54
 9/12 anonim ***** válasza:

Akkor engem nem hozott össze jó termosszal a sors.Egy időben vidéken dolgoztam, nem volt főzésre lehetőség, termoszban vittem 1-2 adagot. Még most is érzem azt az undormányos, kihűlt löttyöt, amit abból facsartam. Nem volt nagy termosz, szerintem teás méretű volt.

Hát igen, én is vágynék ezekre a 100 ezres csodamasinákra, de a büdzsé ilyen "eldobható" kávéfőzőt enged. Múltkor olyan aromás illatos kávét ittam egy vendéglátó egységben, nyomban beszereztem azt a kávét, amiből ők főznek -S...fr.. - vártam az illatot, a zamatot, meg sem közelítette. Nem csak a kávé, a főző is meghatározó.De ez van, ezt kell szeretni.

2014. júl. 19. 20:14
 10/12 anonim ***** válasza:

A drága gépeknél a kotyogós is jobb, az a kevés éget aroma egy erősebb kávéból nem érződik ki.

Tea termosz tényleg nem alkalmas kávé tartására. ;)

5-6 ezres tétel egy jó termosz és mivel kívül inox belül edzett üveg örök darab, nem az ismert márkára minőségre kell menni.

2014. júl. 19. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!