A piacokon biztosan valódi tejet árulnak, nem pedig tejporból készült vackot?
Figyelt kérdés
2014. júl. 15. 14:54
1/8 anonim válasza:
Tisztázzuk! A tejpor is tejből van. Amúgy ha megnézted már a tejpor árát (mivel igencsak energiaigényes az elkészítése) nem nagyon érné meg az abból készített tejet eladni. Ha teljes tej van kiírva akkor az olyan ami a tehénből kijön ha nem akkor ott a zsírtartalmat szabályozzák. S nem kell minden baromságot elhinni amit a sok "szakértő" a neten ír. Ez nem csak a tejre vonatkozik.
2/8 anonim válasza:
Még a bolti, dobozos sem tejporból készül, a piacon kimért pláne nem.
3/8 anonim válasza:
Mindenhol csak valódi tejet árulnak, senkinek nem éri meg először tejport előállítani, aztán azt visszavizezni, ráadásul van szabályozás arra nézve, hogy mire lehet ráírni azt, hogy "tej".
4/8 anonim válasza:
Van ahol felhigitjak vízzel és tejporral, találkoztam már ilyennel, jól meg is romlott, mikor aludttejet akartunk belőle csinálni.
5/8 anonim válasza:
A tejpor nagyon drága, abból bizotsan nem érné meg előállítani. Viszont én gyanakodom arra, hogy ők könnyebben vizezhetik, persze a zsírt rajta hagyják, hogy lásd, milyen igazi tej. A bolti nincs vizezve, csak zsírtalalnítva, ez egészen biztos, mert azt folyamatosan ellenőrzik. Ezért én nem veszek házi tejet, inkább bízom a boltiban.
6/8 anonim válasza:
" Ezért én nem veszek házi tejet, inkább bízom a boltiban."
Szóval inkább iszod a sz@rt, mert valami hülye elméletet gyártottál magadnak, gratulálok. :-D
Pedig ugyanannyiért jót is ihatnál.
7/8 anonim válasza:
Ember legyen a talpán, aki megmondja, mikor teszel jót magaddal. A boltit vegyíthetik savóval, permeátummal, esetenként vízzel, a házinál az esetleges higiéniai hiányosságokkal kell számolni. Legjobb, ha van egy kecskéd...
8/8 anonim válasza:
Fel kell forralni. Nem nagy dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!