1/5 anonim válasza:
Én triplacsokis frappuccinot szoktam,nagyon finom! :)
2/5 anonim válasza:
Egyik haverom szokott gyakrabban ott inni,de ő is úgy látom hogy nagyzolásból. Én kávézókban már csak azért sem iszom, mivel tele van cukorral, és még ki tudja mivel a kávé, én pedig precíz diétát követek és nem fér össze:)
3/5 anonim válasza:
Egyszer ittam ott, de nem éreztem különbséget aközött a kávé között meg aközött amit pár száz forinttal olcsóbban meg lehet kapni.
4/5 anonim válasza:
Nem visz rá a lélek hogy abba a gusztustalan sznob helyen fogyasszak bármit is, pláne hogy tudom hogy a tulajdonos egy 20-21 éves apuci gazdag agyonpénzelt kisfia, akinek legmagasabb végzettsége a 8 általános.
(ez nem vicc, tényleg)
5/5 Jászay András válasza:
Semmit. Még nem is voltam ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!