Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » A Star bucks tényleg finom?

A Star bucks tényleg finom?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják hogy a Star Bucks a legfinomabb kávé a világon, mások szerint sz.r miért van ez? Vélemények róla?
2014. jún. 24. 20:04
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
*Starbucks
2014. jún. 24. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
60%
Hát ott inkább finomabb, különlegesebb, extrább kávét adnak, mint amilyen erőset te otthon főzöl. Aki nyitott nagyon az új dolgokra, és szereti a különleges dolgokat, és inkább "nasinak" issza, minthogy erőssége miatt az szereti. Aki marad a hagyományos otthon lefőzött feketénél, az nem. Én szerintem nagyon finom, mindenük. :)
2014. jún. 24. 20:14
 3/13 anonim ***** válasza:
73%

Előző vagyok

Meg hát ugye nem annyira elegáns, mint egy kávézó, inkább olyan zsúfolt gyorsétterem feelingje van.

2014. jún. 24. 20:14
 4/13 anonim ***** válasza:
94%
Nekem nagyon izlik,csak tularazottak:(
2014. jún. 24. 20:18
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Engem a hideg ráz tőle. Szerintem jobb az otthoni kávė az otthoni sütivel.
2014. jún. 24. 20:19
 6/13 anonim ***** válasza:
90%
en meg nem szeretem a kavet...
2014. jún. 24. 20:23
 7/13 A kérdező kommentje:
Én inkább nasiból iszom kávét úgyhogy majd valamikor megkóstolom. Köszi
2014. jún. 24. 20:25
 8/13 anonim ***** válasza:
82%
Amit én ittam, az nagyon finom volt, a legjobb az összes kávé közül.
2014. jún. 24. 20:58
 9/13 anonim ***** válasza:
90%

Eddig kétszer ittam ott kávét, egyszer teát. Sajnos nekem egyik sem nyerte el a tetszésem. Egyszerű amcsi tucatterméknek tartom, a mekis kávé hasonlít hozzá leginkább.

Ha jó kávét akarsz inni, akkor keress inkább egy eredeti olasz kávézót.

2014. jún. 24. 21:00
 10/13 anonim ***** válasza:
90%
Én akkor jártam sokat Starbucks-ba, mikor Londonban voltam, akkoriban Mo-n még fasorban sem volt. Ott minden elég drága, így nem tűnt fel, hogy drága hely lenne. Itthon viszont elképedtem, mennyire drága, mert egyáltalán nem mondanám, hogy olyan nagy szám lenne. Egyetértek, olyan globalizált tucatfíling, mint a mekiskávé.
2014. jún. 24. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!