Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » Mennyire gáz szódát inni egy...

Mennyire gáz szódát inni egy kocsmában?

Figyelt kérdés
Amikor egy kocsmában vagyok haverokkal és nem akarok alkoholos italt inni, szódát kérek. Eddig ásványvizet kértem, de rájöttem, hogy sokkal olcsóbb a szóda és majdnem ugyanolyan. Azon gondolkodtam, hogy nem gáz -e ha szódát kérek? Általában ingyen adnak egy pohár szódát, egy ásványvíz meg 200 valahány forint.

2014. jún. 8. 12:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%

Emberek most mi van? Ha egy kocsmában forgalmaznak szódavizet nem feltétlen ingyen adják. És miért lenne bunkóság és visszaélés azt fogyasztani? Ha a kocsma úgy érzi hogy ez visszaélés akkor minek árul szódavizet?

Egy fenét gáz!

Tudjátok mi a gáz? Az hogy képesek a boltokban 100-200 forintot elkérni fél liter szénsavmentes ásványvízért amit ugyanúgy megtalálsz a csapban, de nem is ez a legnagyobb gáz hgoy forgalmazzák, hanem az a személy a gáz aki ezt megveszi.

2014. jún. 18. 13:49
 12/12 anonim ***** válasza:

[link]

Kérj lakófröccsöt/kisházmestert! Abban csak 20% a bor aránya (az alkoholé meg jóval kevesebb). Szinte olyan mintha bort nem is innál vele.

Ilyen szempontból a sóherfröccs még jobb.

2014. jún. 24. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!