RED BULL? Van itt valaki aki be-redbullozott mint az igen emberbe és pörgött mint állat? Mennyit kell inni?
Figyelt kérdés
2014. jan. 25. 23:44
1/9 anonim válasza:
Annyira sose fogsz tudni bepörögni semelyik energiaitaltól sem. 4-5 után annyira sok koffein stb lesz benned, hogy megáll a szíved. Ha pörögni szeretnél fogyassz kokaint vagy speedet. Heló
2/9 anonim válasza:
Egyszer 2 óra alatt megittam hármat.Nem pörögtem tőle inkább rosszul lettem.
3/9 anonim válasza:
Egy haverom osztálykiránduláson benyomott 10 dobozzal(185ml-est).
4/9 anonim válasza:
Szerencse hogy túlélte. Az energiaital nem pörget fel a közhiedelemmel ellentétben. Megemeli a vérnyomásodat ami lehet élénkítő hatású, de nem fogsz pörögni.
Ahogy az első is írta, erre a legjobb a kokain.
5/9 A kérdező kommentje:
Végül is nincsenek ilyen hajlamaim, de eszembe jutott, és gondoltam megkérdezem...szóval kokain..
2014. jan. 27. 15:15
6/9 anonim válasza:
Bocsi! Én Red Bull nélkül világban nőttem fel,Nem kell azért /leöregezni!/de nagyon jó bulik voltak..Elég volt a zene,a tánc, azok felpörgettek! Red Bull nélkül, nincs élet?? Mi lenne, ha kipróbálnátok, esetleg, még táncolni is negtanulnátok??Klassz érzés..Mikor az emberkék nem csak ugrálnak, kezüket lábukat dobálva..Na, azt mindenki tudja..
Sziasztok!!
7/9 A kérdező kommentje:
Én járok zenélni ide oda, nekem nem kell bemutatni, egyébként mi már füvezni szoktunk!!!
2014. febr. 2. 19:04
8/9 anonim válasza:
A mai diszkókban (de már a 90-este évek óta) olyan far zene megy, hogy annak élvezéséhez tényleg drog kell. Techno = drogzene. Speed, extasy, heroin, alkohol, Transporting.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!