Kezdőoldal » Ételek, italok » Alkoholmentes italok » RedBull vs Monster - tanulásho...

RedBull vs Monster - tanuláshoz melyik a jobb?

Figyelt kérdés
nem napi szinten de pl vizsgara valo keszuleshez
2014. ápr. 13. 14:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
14-15 évesen sokat ittam energiaitalt de aztán rossz hatással volt a szívemre így abbahagytam, mostanában csak bulikon fogyasztok. 2 alternatíva lehetséges ilyen bulikon vagy valami olcsó szar másfeles vagy 2 literest keverek olcsó vodkával és úgy iszom, vagy minőségibbet iszok általában Red Bullt de azt magában. Én a zöld monsternek az ízét szeretem, de általában csak kb. fél órát pörgök aztán álmosabb vagyok tőle mint alapból, a sárga az meg feldob rendesen és hosszan, viszont az meg túl édes. A Red bull az finom és hatásos egyaránt akár 8 órát is szokott hatni, nekem az a kedvencem, de abból meg a 0.25 drágább mint Monsterből a fél liter, szóval ha van elég pénzed akkor Red Bullt javaslom, de amúgy a hellt még jónak találom, az is finom, elég hatásos és még olcsó is akciósan a fél literes 200Ft. Bomba is jó volt régen de a chipsadó óta kevés benne a koffein és a cukor is rosszabb lett az íze és gyengébb a hatása szóval azt eléggé elcseszték, a burn pedig számomra túl édes és azt tapasztaltam hogy nem túl hatásos. Tehát a kettő közül mindenképp Red Bull-ra szavaznék de ha drágának tartod és mindenképp a hatása kell, akkor sárga monster a jó, de kipróbálhatod a zöld monstert is nem bitzos hogy rád is rövid hatása lenne.
2014. ápr. 13. 15:52
 2/2 A kérdező kommentje:

En zold monster szoktam....es mar nem is tudom mikor ittam redbullt. De legkozelebb kiprobalom. es a sarga monstert is, de melyikre gondolsz?

1

[link]

2

[link]

3

[link]

2014. ápr. 13. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!