Mi a jó másnaposságra?
Próbálj meg minél több folyadékot, vitamint, ásványi anyagot bejuttatni a szervezetbe, egyél fehérjedús ételeket.
Ha ennyire nem bírod akkor hánytasd meg magad vagy ha annyira nem vagy részeg akkor a buliban is folyamatosan igyál, egyél, mozogj.
Én régebben a bulikat mindig egy jó nagy hambival zártam le, ami tele volt zöldséggel, plusz másfél literes ásványvíz az ágyba aztán no problem.
A legjobb a megelozese, amikor iszol akkor igyal melle 1-2 pohar vizet is es masnap nem leszel olyan beteg.
Ha mar masnapos vagy akkor a legjobb kialudni. Etel ami segit: jo suru husleves.
Vannak egyebkent koktelok is amik direkt masnapossagra vannak, egyik ilyen a Bull's Eye, aminek szinten husleves az alapja, citromlevel es egy kis vodkaval. En probaltam es ez is segitett.
esetleg a víz helyett limonádét(mert a cukor és a citrom is segít)
2) kutyaharapást szőrével, igyál meg egy sört, 1 deci bort vagy egy felest... az használ (de van olyan is h nem kivánja az ember)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!