Lehet kapni még ilyet Budapesten?
"Összetevők: azonnal oldódó sűrítő készítmény (búzaliszt, hidrogénezett növényi olaj, burgonyakeményítő), jódozott só, cukor, szárított petrezselyemlevél. tovább
"
nem lenne egyszerűbb simán keményítőt használni, ha azzal akarsz sűríteni? elkevered vízben a keményítőt, és a főzelékhez kevered.
ugyanúgy nem lesz csomós, ahogy a maggival sem, és kihagyod a "hidrogénezett növényi olajat", valamint töredékáron veszed meg a keményítőt, ehhez a szarhoz képest.
Igaz, hogy én még csak 20 éves vagyok, de sohasem értettem ezeket az alap porokat, húsleves kockákat, pörkölt fűszerkeverék, nézd meg mi van rá írva pl: pörkölt fűszerkeverék: pirospaprika, foghagymapor, vöröshagymapor, só.. 10x áron
pörkölt recept: pirospaprika, vöröshagyma, foghagyma, só bors...hús stb.. mind friss.. és tudod mit teszel a családod elé..
Ne porozzunk..amit te keresel kb liszt, keményítő ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!