Miért? Más lány is van igy?
Figyelt kérdés
tök szeretek magamba meginni egy üvegbort vagy pár sört közbe filmet sorozatot nézni ez közbe teljesen kikapcsolodok és vidámnak látok mindent ha valami nyomaszt egyszerüen megrántom a vállam és leszarom a világdolgait L202014. febr. 3. 19:14
1/5 anonim válasza:
Én csak annyit szeretnék erre mondani, hogy Hemingway-nek volt erre egy elgondolkoztató mondása, miszerint valaki nem a sok ivástól válik alkoholistává, hanem az egyedül ivástó.
Egyébként megértelek, csak ne ess túlzásba.
2/5 anonim válasza:
Teljesen megértelek.Én is szoktam ezt csinálni.Kb. egy évben kétszer.Nincs ezzel semmi gond.Csak tényleg ne legyen belőle rendszer. L/22
3/5 anonim válasza:
En ferfi vagyok, de ugyanezt csinalom heti egYszer
4/5 goodlike999 válasza:
Én ha szomoru vagyok akkor ja én nem vagyok
5/5 anonim válasza:
Én is szinten férfi vagyok mint az előttem kettővel válaszoló. Én ezt kb 2-3hónapig csináltam itthon minden pénteken.És esküszöm jobban éreztem magam az egyedüli ivászatba mintha haverokkal mentem volna el.
Olyan zenét hallgattam amilyet akartam azt néztem amit akartam és ki se kellett mozdulni és a hangulat is megvolt. Szóval ez tökre normális de inkább csak havonta 1-2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!